MEWA voor drukkerijen MEWA voor drukkerijen

Schoon en pluisvrij in de drukkerij Schoon en pluisvrij in de drukkerij

Arbeitskleidung

MEWA voor drukkerijen MEWA voor drukkerijen

Schoon en pluisvrij in de drukkerij Schoon en pluisvrij in de drukkerij

Alles voor een schone (in)druk – MEWA voor drukkerijen

 • Bedrijfsuitrusting te huur

  Wij zorgen voor hygiëne in uw drukkerij - met uniforme werkkleding en poetsdoeken in een praktische huurovereenkomst.

 • Persoonlijke klantenservice

  Een persoonlijke klantenservice en een deskundige servicechauffeur in uw regio zijn natuurlijk onderdeel van onze service.

 • Volledige controle over de kosten

  Wanneer u uw poetsdoeken en werkkleding bij MEWA huurt, kunt u er zeker van zijn dat vanaf het begin alle kosten transparant en in te plannen zijn.

Inkt op papier – wat zo eenvoudig klinkt, is een veeleisend proces waarvoor veel knowhow en passie nodig is. Wat uiteindelijk telt, is het uiterst nauwkeurige resultaat.Als jarenlange partner van drukkerijen ondersteunen wij u met oplossingen die u de beste voorwaarden bieden om schoon te kunnen werken. Met onze hoogwaardige MEWATEX®-poetsdoeken kunt u niet alleen uw inktrollen en rakels afvegen, maar ook drukpersen en inktpannen betrouwbaar schoonmaken. Wat onze poetsdoeken in het praktische hergebruik onderscheidt, is vooral één ding: ze zijn op het gebied van robuustheid, zuigkracht en duurzaamheid ongeëvenaard. Overigens: Al ongeveer 2,5 miljoen gebruikers vertrouwen op MEWA-poetsdoeken. U ook?Bij schone arbeidsapparatuur hoort ook schone werkkleding. Dat maakt een goede indruk op uw klanten, maar nog veel belangrijker: Het versterkt de teamgeest en bevordert de motivatie van uw medewerkers. Omdat we weten dat het vaak erg warm is in drukkerijen, hebben we onze drukkerij-werkkleding aangepast aan uw behoeften. Onze T-shirts en polo's overtuigen door comfortabele pasvormen en lichte materialen. Onze werkbroeken door praktische zakken voor uw werktuigen zoals cutter of schaar.Zowel onze poetsdoeken als onze werkkleding kunt u heel eenvoudig huren. Zo heeft u altijd schoon bedrijfstextiel. Overigens: U kunt bij ons ook onverslijtbare vloermatten huren die tussen de drukkerij en het kantoor vuil opnemen en zorgen voor netheid.


Het MEWA-servicesysteem voor poetsdoeken

 • KrL_liefern_1200x1200.png
  Leveren
 • MTS_Nutzen-lagern_1200x1200.png
  Vegen & opslaan
 • KrL_holen_1200x1200.png
  Verzamelen & ophalen
 • KrL_hygienisches-waschen_1200x1200.png
  Wassen & drogen
 • KrL_pruefen-ersetzen_1200x1200.png
  Controleren & vervangen
Meer informatie
Putztücher

Eerst testen, dan huren – MEWA poetsdoek-servicetest

We hebben niet alleen de beste poetsdoek ter wereld, maar ook de beste service. Gelooft u ons niet? Probeer onze herbruikbare poetsdoeken met onze poetsdoekenservice-test. Wij bieden u aan om onze service tot wel 2 maanden uit te proberen.