Arbeitskleidung

MEWA en de gezondheidszorg

Professionele hygiëne- en servicekleding

Uw partner voor reinheidsgarantie - MEWA-textielmanagement

 • Moderne hygiëne- en servicekleding te huur

  MEWA hygiëne- en servicekleding kunt u en eenvoudig huren. Handschoenen en schoenen kunt u direct in onze online shop kopen.

 • Voelbare hygiëne

  Omdat we uw kleren bij hoge temperaturen wassen, zijn er geen extra hygiënische spoelingen nodig. Dit betekent dat uw medewerkers zich geen zorgen hoeven te maken over irritaties of prikkeling van de huid.

 • Geef er een persoonlijk tintje aan

  We zullen uw MEWA-werkkleding graag borduren en bedrukken met namen van medewerkers, logo of embleem.

Of het zich nu achter de schermen of ervoor afspeelt - op het gebied van de gezondheidszorg zijn er verschillende beroepsgroepen, zoals laboranten, apothekers, tandtechnici en ook verpleegkundigen. Bij allen ligt de nadruk op het thema reinheid.Of het gaat om direct contact met klanten en patiënten of indirect contact - wie in de gezondheidszorg werkt, moet ook aan zijn eigen gezondheid denken. En daartoe behoort ook de juiste keuze van de beroepskleding. Deze biedt permanente bescherming en beveiliging tegen mogelijke besmettingen. Tegelijkertijd biedt ze comfort tijdens de inspannende werkdag en verhoogt ze de feel-good-factor. Dit wordt gegarandeerd door de comfortabele pasvormen en hoogwaardige materialen.Als partner voor gezondheid en verpleging kennen we uw verlangens en we hebben onze hygiëne-en servicekleding daar speciaal op afgestemd. In de praktische huurovereenkomst zorgen wij ervoor dat uw medewerkers dagelijks verzorgde en schone kleding dragen. Dat wil zeggen dat we halen, brengen, wassen of reinigen en als kleding is versleten, die vervangen.En omdat professionele hygiëne nog meer omvat, kunt u bij MEWA ook producten voor sanitaire hygiëne gemakkelijk huren. Wij bieden u alles wat nodig en zinvol en in overeenstemming met de hygiënische voorschriften voor openbare toiletruimtes is.Ter completering van ons aanbod kunt u handschoenen en andere aanvullende producten voor eenmalig gebruik direct kopen bij WORLD WIDE WORK by MEWA.

Passende oplossingen voor elk beroep

 • stk24408med.jpg

  Medische beroepen

  In service- en hygiënekleding van MEWA maakt uw personeel altijd een verzorgde, schone indruk. Wij zullen er zorg voor dragen. Punctueel en betrouwbaar.

 • Chemikalienschutzkleidung - Ideal Protect Special

  Laboratoria

  Veiligheid en hygiëne zijn uiterst belangrijk voor u. Huur gecertificeerde hygiënekleding en producten voor sanitaire hygiëne bij MEWA.