Uw partner voor service en handel - MEWA-textielmanagement

 • Afgestemd op iedere dienstverlening

  Onze producten zijn aangepast aan uw verschillende eisen en voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en functionaliteit.

 • Voelbare hygiëne

  Omdat we uw kleren bij hoge temperaturen wassen, zijn er geen extra hygiënische spoelingen nodig. Dit betekent dat uw medewerkers zich geen zorgen hoeven te maken over irritaties of prikkeling van de huid.

 • Geef er een persoonlijk tintje aan

  In onze borduur- en logoservice borduren en bedrukken we graag uw werkkleding met naam van medewerkers, logo of embleem.

Of het nu gaat om gastronomie of handel, service of verkoop, food of non-food - voor de tevredenheid van de klant is naast eersteklasproducten en -diensten vooral een uniforme, goed verzorgd en vriendelijk imago van uw medewerkers belangrijk.Als leverancier van professionele beroepskleding stellen we in de dienstverlenende sector de normen en rusten we uw medewerkers uit met de juiste, functionele service-, hygiëne- en zakelijke kleding. Onze collecties bieden uiterst hoge kwaliteit en voldoen aan criteria, die de beste voorwaarden creëren voor een vriendelijke glimlach van uw medewerkers: Zo zit onze beroepskleding de hele dag comfortabel, onderstreept het de persoonlijkheid van de medewerker en ziet deze er goed uit. Kies uit de verschillende collecties en kleuren de items die het beste passen bij uw bedrijf en die bij uw medewerkers in de smaak vallen.En om te zorgen dat de kleding ook dag na dag fris is, is er de full-service van MEWA. Dit betekent dat u van ons huurt en dat wij op betrouwbare wijze zorgen voor het halen, brengen, behandelen en repareren of vervangen van de kleding. Indien gewenst kunt u ook gebruik maken van onze linnenkastdienst voor het netjes opbergen van schoon en vuil textiel.Bij MEWA kunt u ook ander bedrijfstextiel huren zoals vloermatten en dweilen. En met onze producten voor sanitaire hygiëne voorzien wij u via het MEWA-systeem van alles wat conform de hygiënevoorschriften is voorgeschreven.Veiligheidsschoenen, wegwerphandschoenen en andere persoonlijke beschermingsmiddelen voor service en handel kunt u kopen bij WORLD WIDE WORK by MEWA.


Passende oplossingen voor elke sector

 • Servicekleidung

  Gastronomie

  Modern service-en kokskleding zorgen voor het welzijn van medewerkers en gasten. Beide bieden we aan in een praktische huurovereenkomst.
 • Servicekleidung - Classicline S

  Handel Food

  Vlees, vis, kaas, groente en fruit - voor de verkoop van levensmiddelen zijn schone kleren een must. Wij zorgen ervoor – in een praktische huurovereenkomst.
 • Servicekleidung - Classicline S

  Handel Non-Food

  Effen, gestreept of geruit - in onze MEWA-collecties vindt u de look die het beste past bij uw bedrijf.