MEWA-poetsdoeken MEWA-poetsdoeken

Poetslappen, reinigingsdoeken of schoonmaakdoeken? Poetslappen, reinigingsdoeken of schoonmaakdoeken?

Putztuchsystem - MEWATEX

MEWA-poetsdoeken MEWA-poetsdoeken

Poetslappen, reinigingsdoeken of schoonmaakdoeken? Poetslappen, reinigingsdoeken of schoonmaakdoeken?

Zet in op betrouwbare netheid - MEWA poetsdoeken

De werkplek moet schoon zijn - ongeacht in welke branche u werkt, of u machines, gereedschappen of werkoppervlakken schoon wilt houden - wij hebben de schoonste oplossing voor u: MEWA-poetsdoeken in de praktische huurovereenkomst. Wij bieden niet alleen vier verschillende kwaliteiten voor verschillende eisen, maar halen, wassen en brengen ze ook regelmatig. Zo hebt u altijd een schone reinigingsdoek bij de hand. Praktisch, toch? Natuurlijk verslijten juist ook machinepoetsdoeken steeds weer. In onze Full-Service vervangen we ze automatisch door nieuwe.

Vertrouw als het gaat om poetslappen op de wereldmarktleider. Vertrouw op MEWA. Wat onze herbruikbare doeken onderscheidt? Ze zijn absorberend, duurzaam en vormvast.

Ongeveer 2,5 miljoen reinigingsdoeken worden elke dag ter hand genomen bij de meest uiteenlopende gebruikers. En het worden er elke dag meer, want steeds meer klanten zien af van wegwerpdoeken en zetten bij hun schoonmaakdoeken in op herbruikbaar. Ter wille van het milieu - en ter wille van de kosten.

Laat u door ons adviseren! We stellen met plezier een offerte voor u op.

Putztücher

Eerst testen, dan huren – MEWA poetsdoek-servicetest

We hebben niet alleen de beste poetsdoek ter wereld, maar ook de beste service. Gelooft u ons niet? Probeer onze herbruikbare poetsdoeken met onze poetsdoekenservice-test. Wij bieden u aan om onze service tot wel 2 maanden uit te proberen.