Arbeitskleidung - Twinstar

MEWA-overalls

Blauwe overall of een functionele werk- en beschermende overall

De all-round bescherming voor uw werk

Er instappen, omhoogtrekken, je goed voelen. Geen ander kledingstuk is zo praktisch als de overall. Luchtvaartpionier Sidney Cotton wordt met zijn jumpsuit gezien als de vader het eendelige kledingstuk.


In1917 moest de overall piloten beschermen tegen kou en wind en en werd deze rond de zelfde tijd in gebruik genomen als werkkleding. Nog geen 100 jaar later vormt dit werkpak een onmisbaar onderdeel van de werkkleding en vormt dus ook een integraal onderdeel van de vele MEWA-collecties.Ons eendelige kledingstuk is van top tot teen op werken ingesteld. Met slechts één enkel kledingstuk beschermt u uw armen en benen tegen vuil, stof, spaanders, olie, vloeistoffen, bacteriën, kou, hitte en ook vonken. Daarom wordt de comfortabele overall ook gebruikt in de meest uiteenlopende branches. Monteurs, verhuizers en vele andere beroepsgroepen dragen de populaire klassieker.Werkpakken bedekken de werkelijke kleding, zonder de bewegingsvrijheid te beperken. Afhankelijk van de collectie scoren ze bij MEWA door talrijke zakken en praktische elastische banden voor een goede pasvorm.MEWA-overalls worden verhuurd. Wij halen en brengen de overalls in de overeengekomen intervallen, wassen en behandelen ze en wanneer ze defecten vertonen, repareren of vervangen we ze. Bij onze overalls met beschermende kledingfunctie, zorgen we ervoor dat deze na elke wasbeurt perfect in stand blijft.


Werkkleding te huur - nu testen!

Ontdek hoeveel de textielverhuurservice van MEWA uw dagelijkse werkdag vergemakkelijkt. Daarvoor stellen we u één van onze favoriete werkkledingscollecties 3 maanden lang tegen kennismakingsvoorwaarden tot uw beschikking.