Websiteheader_Kampagnenmotive_EB_3543x3543px_2020-02-23_BE-NL.jpg

Dat is MEWA.

MEWA is fair en familiair

Wij willen dat u uw werk graag doet en MEWA ziet als een onderneming die bij u past. Hier vindt u banen die u tevredenheid, stabiliteit en aantrekkelijke ontwikkelingsmogelijkheden bieden. Wij hebben namelijk grote plannen. Als toonaangevend aanbieder in textielmanagement richten we ons op voortdurende innovatie en groei.

MEWA biedt kansen

Bij ons krijgt iedereen de mogelijkheid met zijn of haar prestaties actief bij te dragen aan het gezamenlijke succes van ons bedrijf. Wij stellen mensen centraal bij ons denken en handelen: de enige juiste weg naar duurzame goede betrekkingen met onze klanten, partners en medewerkers.

MEWA is meermaals onderscheiden

Onze uitstekende reputatie als toonaangevende dienstverlener en als aantrekkelijke werkgever wordt vaak door derden bevestigd, bijvoorbeeld met onderscheidingen, zoals het ""Merk van de eeuw"" (""Marke des Jahrhunderts""), de ""Duurzaamheidsprijs"" (""Nachhaltigkeitspreis""), bekroningen voor ""Duitslands beste banen met toekomst"" (""Deutschlands beste Jobs mit Zukunft"") en ""Leading Employers"" of de nominatie voor de ""HR Excellence Award"".

Maar het belangrijkste bewijs voor onze aantrekkelijkheid als werkgever vinden wij nog altijd de bovengemiddeld lange dienstverbanden; zij drukken duidelijk de grote loyaliteit van onze medewerkers en de sterke identificatie met MEWA uit.

Natuurlijk verheugen wij ons op elke sollicitatie van alle mensen, ongeacht geslacht, afkomst, seksuele voorkeur en religie. Ten behoeve van de leesbaarheid gebruiken wij in de tekst van het carrièregedeelte uitsluitend de mannelijke vorm.

Wij hechten eraan dat u in uw werk zingeving, tevredenheid en waardering ervaart. De basis daarvoor wordt gevormd door een bedrijfscultuur die in meer dan 110 jaar is gegroeid en consequent wordt gepraktiseerd.
Gabriele Gebauer en Rolf Beisse, eigenaars van de MEWA Groep

Wat in ons zit

 • Zentrale_Wiesbaden_Panora.jpg

  Gepraktiseerde kernwaarden en principes voor leidinggeven

  Mensen maken MEWA

 • _MG_0434_7_fused_var.tif

  Onze veelzijdige maatschappelijke betrokkenheid

  Verantwoordelijkheid verbindt

 • _84A8909.jpg

  ... door volumes, prestaties, diversiteit en groei.

  MEWA maakt indruk...

 • AdobeStock_222907647.jpeg

  MEWA is een toonaangevende aanbieder in een branche met toekomst

  Banen met perspectieven

 • 4O9A3535.jpg

  Ervaringsberichten uit eerste hand

  MEWA momenten

 • Fotolia_121364567_XXL.jpg

  Wij zoeken medewerkers – nu solliciteren!

  Actuele vacatures