effie-germany_awards-logo-4color_quer.eps

MEWA behaalt brons bij Effie en BoB Awards

MEWA behaalt brons bij Effie en BoB Awards

MEWA behaalt brons bij Effie en BoB Awards

Onze marketingstrategie overtuigt meteen twee keer: de jury van de Effie Awards én de jury van de BoB Awards gaven ons brons voor onze actuele campagne.

De onderscheiding voor "effectieve marketingcommunicatie", "Effie" in het kort, bestaat al sinds 1968. Het gaat bij Effie niet enkel om een strategie, een idee en de omzetting in een campagne, maar vooral om het resultaat. Dit jaar behoren we tot de uitverkozen bedrijven en hebben we – naast merken zoals Deutsche Bahn, Dr. Oetker en O2 – een bronzen Effie in de wacht gesleept. De BoB Award wordt in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland uitgereikt en bekroont uitzonderlijke communicatie binnen de B2B-wereld.

In beide gevallen werd ons nieuwe, zelfbewuste optreden in het openbaar gehuldigd: waar we ons tot nog toe op de achtergrond hielden, zijn we nu alom aanwezig. We willen onszelf in de schijnwerper plaatsen, uiteindelijk zijn we overtuigd van ons werk: ons merk, onze naam en onze textielsharing moeten voor velen een begrip worden. We houden ons niet langer op de achtergrond en zetten de voordelen van ons businessmodel in de kijker bij de verantwoordelijken en beslissingsmakers. Resultaat: we hebben de mensen bereikt en konden onze bekendheid bij de beslissende doelgroep binnen een jaar aanzienlijk vergroten.

Effie en BoB zijn het bewijs: we worden gezien en we worden gewaardeerd! We zijn erg trots op deze bekroning!

UW CONTACTPERSOON

VPR Consult bvba

Jagersdreef 2

9100 Sint-Niklaas