cert_iso9001_14001.png

Gecertificeerde MEWA-kwaliteit

Omdat we voor onze klanten de beste willen zijn

Controle betekent veiligheid - MEWA-kwaliteitsmanagement

  • Schone oplossingen voor het milieu

    We zijn er trots op dat ons textielmanagement al jarenlang voldoet aan de ISO 14001-certificering.

  • Veilige oplossingen voor uw medewerkers

    Warmte, vlammen, chemicaliën, hygiëne - wij bieden uw medewerkers gecertificeerde bescherming tegen gevaren op de werkplek.

  • Voordelige oplossingen voor uw bedrijf

    De voordelen van het herbruikbare systeem zijn direct zichtbaar in uw ecologische voetafdruk.

Door aan ons de verzorging van uw werkkleding over te dragen, plaatst u uw vertrouwen in ons. Het vertrouwen dat we uw werkkleding, beschermende kleding, hygiënekleding, servicekleding, zakelijke kleding en bedrijfstextiel zorgvuldig reinigen, behandelen en punctueel leveren en afhalen. U vertrouwt erop dat wij "uw" broek niet verwisselen met de broek van het naastliggende kastvak en dat persoonlijke bezittingen, die u misschien in uw zakken heeft vergeten, weer hun weg terug naar u vinden.

Dit vertrouwen is de basis voor een succesvolle langdurige klantrelatie. We zijn alleen succesvol als u het bent. Een zin die onze filosofie weerspiegelt en voor ons niet alleen theoretisch geldigheid heeft. Daarom zetten wij al sinds het begin in op uitstekende kwaliteit. Niet voor niets is ons kwaliteitsmanagement een voorbeeld voor de industrie en gecertificeerd conform ISO 9001.

Als bedrijf dat is gebaseerd op het principe van herbruikbaarheid ligt het milieu ons natuurlijk nauw aan het hart. We zijn er trots op dat we al in 1997 als eerste bedrijf in onze branche het internationaal geldende milieucertificaat conform ISO 14001 hebben ontvangen en het certificaat sindsdien continu is verlengd. Met deze internationale norm voor milieubeheer hebben we hebben ons verplicht om niet alleen de wettelijke eisen te respecteren, maar ook om onze milieudoelstellingen kwantificeerbaar te benoemen en te implementeren. Dit geldt zowel voor onze wasprocessen als voor onze producten en dienstverlening.

Ook nemen we onze verantwoordelijkheid wanneer het bij het thema kwaliteit gaat om bescherming. Want de beschermende werking met betrekking tot arbeidsveiligheid en gezondheid mag niet aan het toeval worden overgelaten. Certificaten zijn daarom een belangrijk criterium als het erom gaat te vertrouwen op persoonlijke beschermingsmiddelen. Onze beschermende kleding is getest volgens de geldende normen en standaarden. Onze hygiënekleding is gecertificeerd conform RABC en sluit daarmee naadloos aan op elk HACCP-concept.

Certificaat ISO 9001

Certificaat ISO 14001