Arbeitskleidung

Kennismakingspakket

Werkkleding in de full-service testen

De betaalbare instap in de MEWA-service

 • Zo eenvoudig, zo voordelig

  Korte looptijd, volledige flexibiliteit. Met Kennismakingspakket loopt u geen risico.

 • Volledig-Zorgeloos-Pakket

  Halen, wassen, brengen, repareren of vervangen - wij zorgen ervoor.

 • Punctueel en betrouwbaar

  Dat garanderen we met ons eigen wagenpark en gekwalificeerde chauffeurs.

 • Persoonlijke contactpersoon

  Bij MEWA heeft u een persoonlijke contactpersoon die voor u beschikbaar is en u ondersteunt.

2 collecties, 10 producten, 12 weken om te testen - en u te laten overtuigen van de huur van MEWA-werkkleding.

Het best kunt u direct contact opnemen met uw persoonlijke adviseur. Hij kan u alle details van deze kennismakingsaanbieding uitleggen en helpt u graag bij de keuze van een voor uw bedrijf geschikt pakket.

Omdat alleen in de praktijk kan worden bewezen of iets werkt, hebben we de draagtest voor u ontwikkeld. Met deze voordelige kennismakingsaanbieding kunt u onze uitstekende service eenvoudig uitproberen.

Ontdek hoeveel de textiel-verhuurservice van MEWA uw dagelijkse werkdag vergemakkelijkt. Daarvoor stellen wij u één van onze favoriete werkkledingcollecties voor industrie en ambacht met kennismakingsvoorwaarden ter beschikking.

Kies eenvoudig uw gewenste draagtest-pakket en test de beroepskleding 3 maanden lang. En onze dienstverlening krijgt u daar gelijk bij: Want ook in de kennismakingsfase geniet u van alle voordelen van onze full-service. Dat betekent dat u uw gewenste kleding uitkiest en wij die regelmatig naar u toe brengen en weer ophalen en zorgen voor het professioneel wassen en verzorgen.

Wanneer u overtuigd bent, kunt u de draagtest heel eenvoudig omzetten in een langdurige overeenkomst met vele extra opties. Natuurlijk kan dat ook al tijdens de looptijd worden geregeld. En vanzelfsprekend kunt u op elk moment het pakket uitbreiden met aanvullende producten uit onze dienstverlening.